Over ons

Brug Bouwbedrijf is in 2007 opgericht door Ad Brug. Vanuit de schuur bij zijn woning in Weteringbrug werkte hij zelfstandig aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. Vanaf 2011 hebben zijn zonen, Stephan en Jasper Brug, zich bij het bedrijf gevoegd en timmeren zij samen aan de weg. Ook tijdens de crisisjaren heeft Brug Bouwbedrijf de groei vast weten te houden. Toen de schuur van de woning van Ad Brug te klein werd, is het bedrijf verhuisd naar een bedrijfshal in Nieuw-Vennep. Sinds 2016 is Brug Bouwbedrijf gevestigd in Roelofarendsveen en zijn wij de trotse eigenaren van een bedrijfspand met eigen werkplaats aan de Lasso-Zuid. Wij werken met een vast en betrouwbaar team van werknemers, zzp’ers en leerlingen. De werknemers van Brug Bouwbedrijf zijn in het bezit van een VCA-veiligheidsdiploma.

Familiebedrijf

Brug Bouwbedrijf is een echt familiebedrijf waar vakmanschap, persoonlijk contact, ons meedenkend vermogen en flexibiliteit tijdens de bouw centraal staan. Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering, wij proberen zoveel mogelijk met u als klant mee te denken.

Van aanbouw tot badkamer

Dankzij onze vakkundigheid en het grote netwerk van vaste onderaannemers zijn wij in staat elk bouwproject tot een goed einde te brengen. Of dit nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, een nieuwe badkamer, complete verbouwing of de nieuwbouw van uw woning.

Erkend leerbedrijf

Brug Bouwbedrijf is een door Fundeon erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar enthousiaste leerlingen die een opleiding in de bouw volgen. Wij hebben de kennis en capaciteit in huis om zowel BBL- als BOL-studenten te begeleiden. Interesse? Stuur jouw cv en motivatie naar info@brugbouwbedrijf.nl.

Brug Bouwbedrijf

Brug Bouwbedrijf

Over ons

Brug Bouwbedrijf is een echt familiebedrijf waar persoonlijk contact, vertrouwen en de kwaliteit van onze projecten centraal staat.

Contactinformatie

Brug Bouwbedrijf
De Lasso Zuid 7
2371 EV Roelofarendsveen
Telefoon: 071-8875180

E-mail: info@brugbouwbedrijf.nl
KVK: 53 46 04 21
BTW: NL 85 08 88 578 B01